Bästa tips för webbhotell för bloggning

Att driva en blogg kan vara en tillfredsställande upplevelse, särskilt om det är en blogg som lär ut. Men innan vi kan gå vidare med undervisningen måste vi ta reda på hur vi bygger den och vilken plattform skulle vara på. Låt oss titta på några saker som vi behöver diskutera för att bygga vår Empire-blogg.

Domänregistrering
De flesta vill ha en blogg som har ett dot com-namn snarare än namnet på den faktiska leverantören, dvs WordPress, Blogg, etc. Det är här domännamnsregistrering kommer in, du registrerar helt enkelt en domän för cirka $ 12 dollar per år och omdirigera (DNS) det domännamnet till ditt värdföretag. För dem som inte vet vad (DNS) är; Domain Name System är det distribuerade namnsystemet för datorer och tjänster. Det översätter IP-adresser med domännamn. Här kan du få free bloggkatalogen

Webbhotell
Du kan faktiskt driva en blogg från en helt gratis tjänst och behöver aldrig oroa dig för att vara värd för din blogg. Men det är en känsla av professionalism och förtroende för bloggar som är värd med sitt eget dot com-namn och som körs från en oberoende värdtjänst. Jag rekommenderar att du får ett värdföretag som är värd för din blogg, ett som är vänligt för din bloggplattform. Om detta inte är ditt kompetensområde finns det videohandledning som hjälper dig stegvis för processen.

Gratis plattformar som WordPress
Återigen kan jag se dig fråga; hur bloggar jag? Tja, det finns några gratis bloggplattformar på Internet som blogger, Tumblr, blogg, Jux, WordPress, Posterous Spaces och Weebly. Vissa är bättre än andra och att välja en är vanligtvis en fråga om din personliga preferens. Men jag har använt ett par av dem och skulle definitivt rekommendera WordPress på grund av dess mångsidighet och funktionalitet. Det finns några webbplatser som erbjuder videoinstruktioner som berättar allt du behöver veta om WordPress från installation, teman, plug-ins, affiliate-marknadsföring och mycket, så jag skulle inte oroa mig så mycket om att veta vad du ska göra här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *